Reizen naar Turkije


Culturele reizen

Met zijn betoverende landschappen, zijn rijk historisch en cultureel erfgoed, zijn uitmuntende keuken en gastvrije inwoners is Turkije één van de favoriete vakantiebestemmingen wereldwijd. Beltud neemt u mee langs de oever van de Bosporus, over de hoogtes van Cappadocië naar het sprookjesachtige Oosten.

Naast een bezoek aan de historische trekpleisters en het opsnuiven van kunst en cultuur maken we ook tijd voor het sociale aspect. Thee drinken met de locale inwoners en een etentje bij een Turkse gastfamilie zorgen voor een diepere beleving van de Turkse tradities en maken de reis tot een onvergetelijke ervaring.

Beltud organiseert meermaals per jaar reizen naar Turkije. Hieronder kunt u alvast enkele getuigenissen lezen. Indien u op de hoogte wenst te blijven van de aankomende uistappen, vul dan het lidmaatschapformulier in (gratis lidmaatschap).

Professionele missies

Op aanvraag organiseert Beltud ook professionele missies naar Turkije. In samenspraak met de aanvrager stippelt Beltud een particulier programma uit dat voldoet aan de interessedomeinen en werkvelden van de desbetreffende groep.

Related post